Polterabend eller

Veninde-hygge-aften

Er den kommende brud til en rolig selvforkælende dag i tøsernes tegn eller ønsker i en hyggelig veninde aften med selvforkælelse?

Så book allerede nu! Jeg byder på nogle hyggelige timer hvor der vil være: Fod og håndbad - lavet på Himalaya salt, soja- og hvedekimsolie. - Disse produkter giver en helt uforglemmelig blødhed, da saltene går ind og fjerner de døde hudceller. Himalaya indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Det er specielt effektivt til uren hud samt giver hurtigere sårheling. Soja- og hvedekimsolien har konsistens som mandelolie, men er bedre til at trække ind i huden så den ikke virker fedtet.

Ansigts behandling - bestående af lækre produkter fra LR. - Mild rensemælk til ansigtet samt alkoholfri skintonic som afslutning af ansigtsrensning.

Rensemælken består af 50% Aloe-vera gel og naturlig vildroseekstrakt, den renser derfor huden blidt, og befrier den for makeup og snavs, samt opretholder hudens naturlige fugtbalance. Skintonic består også af 50% Aloe-vera gel og naturlig vildroseekstrakt, den befrier porerne for rester af makeup og snavs, samt renser, beroliger og opfrisker den huden og giver fugtighed.

Spirulina ansigtsmaske - strålende og blød hud hele dagen. - Spirulina forbygger for tidlig ældning af huden, forbedrer hudens tilstand og bidrager til at forbygge rynker samt hjælper i kampen mod akne. Spirulina er den rigeste fødekilde af anti-oxidanter.

Afslutningsvis påføres en lækker dagcreme fra LR, som er både effektiv, duftende og tilfører fugt. Den kan bruges i den daglige pleje til alle hudtyper, for både velvære og smidig hud.

Hele behandlingen afsluttes med Himalaya saltsten. Når stenen kommer i kontakt med huden, vil den afgive de mineraler som vi har brug for her og nu. Det er specielt effektivt til uren hud samt hjælper til hurtigere sårheling.

For at ingen sidder og venter, bliver i alle en del af det og i skal derfor lave ansigtsbehandlinger på hinanden.

Det eneste du/i skal stille til rådighed er vamt vand, plads og hygge.

Priser: Under 5 personer: 200kr/ pr. person

5-8 personer: 175kr/ pr. person

10 personer eller over: 150kr/ pr. person

Booking sker ved at skrive en besked til Winthers


Wellness aften

 

Kunne du tænke dig at forkæle dig og dine veninder med en wellness aften?

Så har du mulighed for dette her!

Alt du skal gøre, er at samle 5-8 veninder, som du ønsker at forkæle. 

Om der skal være champange, drinks eller andet til stede er helt op til dig - her skal du nemlig selv sørge for det mad og drikke du ønsker at serverer. 

Du kan holde arrangementer med følgende:  

Ansigtsbehandlinger: 

Her kan der vælges mellem aloe vera- alm-Luksus eller Deluxe behandling

Dette vil koste fra 125 kr. pr person (som udelukkende går til produktforbrug)

Massage: 

I kommer til at nyde 30 min massage hver. Hvor der selvfølgelig er plads til snak, grin og afslapning.

Dette vil koste 225 kr. pr. person

Mangler du plads, skal jeg nok hjælpe med at finde et sted.

Kontakt mig via kontaktformularen nedenfor - derved kan vi sammen lave en uforglemmelig aften for dig og dine veninder.