Winthers

Ansigtszoneterapi

Med ansigtszoneterapi kan man forebygge en lang række sygdomme, men det er også muligt at lindre ubalancer, muskelsmerter og spændinger samt stress relaterede problemer. Samt Stimulering af de enkelte organer, afbalancering af de enkelte organer, afbalancering og stimulering af kroppen, afbalancering og stimulering af sanserne, tolke nogle af de ting du mærker i zonerne

 

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform, som strækker sig tusinde år tilbage, både i ægyptiske, orientalske og indianske samfund.

Igennem de sidste 20 år har man samlet disse behandlingsmetoder og udviklet terapiformen

Ansigtszoneterapien udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien. Først foretages en undersøgelse og diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling.

Ved stimulering af neurologiske punkter og akupunkturpunkter i ansigt og kranie, sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmitterne oplades og sendes videre til kroppens organer. Herved reguleres den kemiske proces, blodkredsløbet. Samtidig reguleres den psykiske balance.