Winthers


Black Friday

21-11-19

Kom ned i Den Magiske Saks og se og prøv mine aloe Vera varer samt mine parfumer køb julegaven og vær med i konkurrencen om et ur til en værdi af 1500 kr.

Der er gode procenter på alle varer og behandleringer.

læs mere på facebook


Loppe- markeds dag

23-11-19

Skovens forsamlingshus kulhuse 3630 Jægerspris 10-15

Jeg kommer forbi med alle mine Lr varer. køber du julegaven hos mig er du med i lodtrækning om et ur til en værdi af 1500 kr. 


Make-up aften i Den Magiske Saks

11-4-19

Fortryllende Makeup Moments med LRs makeupekspert, Rina Reffstrup. Aftenen vil bestå af lidt bobler, masser af makeuptips og ikke mindst en masse hygge. Rina vil vise og demonstrerer LRs to makeuplinjer, Colours & Deluxe, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Om du kunne bruge tips og tricks til din hverdagsmakeup, festmakeup eller fif til din contouring, så har du mulighed for en aften der netop byder på dette. Torsdag den 11 april i Den Magiske Saks kl. 18:30 Der vil være en goodiebag til alle til en værdi af kr. 100,- Tilmelding sker til Den magiske saks tlf. 29288852 senest den 4 april og koster kr. 100,- at deltage, der kan overføres på 40749 men tekst: Makeup Tølløse eller betales kontakt i butikken.

Kom til førfest hos Frøken&Frøken

18-5-19

Fortryllende Makeup Moments med LRs makeupekspert, Rina Reffstrup. Aftenen vil bestå af lidt bobler, masser af makeuptips og ikke mindst en masse hygge. Rina vil vise og demonstrerer LRs to makeuplinjer, Colours & Deluxe, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Om du kunne bruge tips og tricks til din hverdagsmakeup, festmakeup eller fif til din contouring, så har du mulighed for en  aften der netop byder på dette. Lørdag d. 18 maj sker festligheder hos Frøken&Frøken, Bymidten 18B, 4050 Skibby, Denmark kl 18:30. Der vil være en goodiebag til alle til en værdi af kr. 100,- Tilmelding sker til frøken og frøken eller hos Winthers og koster kr. 100,- at deltage senest den 8-5-19. Ved mobilepay skal det ske på 40749 med tekst makeup Skibby. Ved for få tilmeldte bliver angement aflyst.


 


BODY MISSION - LEFET

28-2-19

Denne aften vil Cecilie Schmeichel introducere grundprincipperne i 28 Days Body Mission. Dertil vil du få tips og råd til hvordan du kan leve en sundere hverdag og tabe de ekstra kilo som du ønsker.
Cecilie har selv været igennem en længere rejse og allerede tabt sig 30 kilo blandt andet ved brug af LRs Figu Active produkter. Hun deler sin historie, hvordan du kan ændre dit fokus og tankegang og hvordan et community kan gaven dig.
Til dette arrangement vil der også være smagsprøver på produkterne, så du har rig mulighed for at smage samt en goodiebag.
Der er et tilmeldingsgebyr på 50 kr.
Du tilmelder dig til Winthers ved at betale på MobilePay 40749 med tekst LIFTEAKT senest den 21-2-19 der er KUN 25 Pladser så det er først til mølle.

Angementet afholdes hos FRØKEN&FRØKEN

VIL DU INVITERES MED NÆSTE GANG?

så skriv en besked til mig


ALOE VIA AFTEN

28-2-19

Kom forbi og hør og LR Aloe Via produkter som der er kommet ned i Den Magiske Saks ✂. Der er ingen købetvang, det er helt gratis at deltage (men trykker du deltager er det bindene) og der vil være gratis kaffe te vand og kage.

VIL DU AT BLIVE INVITERET MED NÆSTE GANG?

Så skriv en besked til mig